English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

Njemački za bolničare
Subota, 18 Mart 2017 15:26

NJEMAČKI ZA MEDICINARE, BOLNIČARE, NJEGOVATELJE - 2 modula, 40 časova, 195KM+PDV, grupe od 6-8 polaznika.

Želite raditi u inostranstvu? Njemačka, Austrija i Švicarska traže medicinske radnike, njegovateljice i bolničare, a uslov je poznavanje njemačkog jezika B1 nivo. Kod nas možete učiti NJEMAČKI ZA MEDICINARE. 2 Modula, 2 mjeseca, 40 časova, 195KM+PDV po modulu od 20 casova. Broj polaznika je ograničen. Grupe od 6-8 polaznika. Ovaj kurs je pravi izbor za Vas!!


Ovaj specijalni kurs Njemačkog jezika, iz oblasti medicinske njege, namijenjen je za bolničare, medicinske sestre, njegovateljice i dr. medicinske radnike. Organiziran je u 2 modula i vodi do B1 nivoa. Dizajniran da poboljša komunikacijske vještine i stručna znanja njemačkog jezika zdravstvenih djelatnika, a što će im omogućiti da se sporazumjevaju na njemačkom jeziku sa više samopouzdanja i učinkovitosti. Kurs sadrži 2 modula od po 20 časova i  pokriva osnovna područja sestrinstva, kao što su prijem i otpust bolesnika, bolesnikov iskaz, uzimanje medicinskih uzoraka, postoperativna njega, planiranje zadataka i sl. Vjerodostojni zadaci i aktivnosti su bazirani na svakodnevnim bolničkim situacijama i slučajevima iz prakse, a vezano za njegu bolesnika. Ovaj kurs ima aktivnosti koji se fokusiraju na najnovije napredne tehnologije tako da će med.osoblje i u tom smislu biti informirani. Uslov za praćenje kursa opće znanje na minimum A2 nivou. Cijena ZA OBA MODULA je 150KM, odn. 195+PDVKM za 40 časova i grupe od 6-8 polaznika.

UPIS U TOKU. Upis do svakog 15-og u mjesecu, a početak nastave svake prve sedmice narednog mjeseca.

Želite kurs njemačkog ili engleskog za Poslovne sekretarice ili Kurs njemačkog ili engleskog za ugostitelje(kliknite na link)


 
178000