Bosanski

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

EKSKURZIJE-IZLETI
Ekskurzije - Izleti/Team Building
There are no translations available.

Ekskurzije - Izleti.

Posjetite ona mjesta koja ste oduvijek željeli, a niste do sada posjetili. Upoznaj BiH i njene historijsko-kulturne  i turističke ljepote. Upoznajmo ljepote zemalja iz regiona te EU. Nazovite nas, i recite nam Vaše želje, a mi smo tu da Vam te želje ispunimo. Organiziramo sve vrste ekskurzija, maturalnih ili apsolventskih putovanja, jednodnevnih ili višednevnih izleta, team building za firme ili institucije, škole u prirodi, terenske nastave i sl. u BiH, zemaljama regiona, Hrvatskoj Srbiji, Makedoniji, C.Gori, Sloveniji ili inozemstvu. Sve što Vi trebate je pogledati neke naše prijedloge na našim letcima ili ako imate svoju neku ideju javiti nam se putem telefona, e mail-a ili facebooka ili doći sami do nas u agenciju i reći nam što želite, kamo želite, kako želite putovati i kada to želite i mi ćemo Vam u najkraćem mogućem roku dati ponudu putovanja po Vašoj želji.

Read more...
 
Ekskurzije i Izleti u BiH
There are no translations available.

Ekskurzije - Izleti u BiH 

Postoji mnogo fascinantnih destinacija u cijeloj Bosni i Hercegovini podesnih za sve vrste turista. Ovdje se dobije ono najbolje od svega. Najinteresantnija i najatraktivnija mjesta u Bosni i Hercegovini predstavljaju čudesan spoj kulturnog i prirodnog naslijeđa. Skoro je nemoguće razdvojiti ih, jer su kultura i tradicija ove zemlje procvjetale upravo iz predivne i netaknute prirode. Gotovo da je nemoguće odgonetnuti mnoštvo mističnih utjecaja koji su se ispreplitali na prostoru ove male balkanske zemlje. Ono što se zna zasigurno da su ljudi naselili ovu nedirnutu zemlju prije 10,000 godina počevši od urođeničkih Ilirskih i Tračanskih plemena pa preko Rimljana, Bizantinaca, Slavena, pa sve do osmanlijskih i austrougarskih osvajača.Sve ove kulture su ostavile značajan trag u oblikovanju ove zemlje kao jedne od najraznovrsnijih religijskih nacija u Evropi. Baš ovdje se kršćanstvo i islam istoka susreću i miješaju sa kršćanstvom i judaizmom zapada.

Read more...
 
Ekskurzije i Izleti - Hrvatska
There are no translations available.

Ekskurzije - Izleti u Hrvatskoj

Za Vas smo izdvojili neke od naših izleta i ekskurzija u Hrvatskoj. Vikend izleti li višednevne ekskurzije prema želji i zahtjevima učenika-ca odnosno škole. Na svaki Vaš upit odgovaramo u najkraćem mogućem roku s povoljnom ponudom. Ekskurzije i Izletimogu biti : Kontinentalna Hrvatska : KOPRIVNICA, MEĐIMURJE, VARAŽDIN, KRAPINA, SAMOBOR, ZAGREB, SLAVONIJA, VUKOVAR, ISTRA, POSAVINA,  PLITVIČKA JEZERA te Hrvatsko primorje : ROVINJ, OPATIJA, ZADAR, SPLIT, MAKARSKA, DUBROVNIK  i još mnogi drugi. Ekskurzije mogu trajati 5-7 dana ovisno o vašim zahtjevima.

Read more...
 
Ekskurzije i izleti u Sloveniju
There are no translations available.

Putovanja, ekskurzije i izleti u Sloveniju Bledsko jezero

Jezero Bled biser je slovenskih Alpa, koji je okružen planinskim vrhovima i vrhuncima na sredini jezera nalazi se otočić na kojem je crkva sv. Marije. Predivni gradić nudi dosta mogućnosti za obilaske, šetnju uz jezero ili vožnju do Bledskog otoka brodićem – pletnom, posjet crkvi sv. Marije, gdje možete zazvoniti zvonom za sreći i ispunjavanje želja. Posjeta Bledskoj utvrdi s koje se pruža čaroban pogled na jezero i okolicu. U dogovoru sa grupom preporučamo da kušate izvrsna vina u njihovoj vinariji. U drugom dijelu izleta vožnja kroz slikovite predjele do Bohinjskog jezera i Ribčevog Laza. Ovdje možete prošetati do ušća Save Bohinjke u jezero i kamenog mosta te crkve sv. Ivana Krstitelja. Posjet bledskog gradu (muzej, vinska klet, tiskarna..). Na povratku odmor uz piće i poznate Bledske kremšnite.

Read more...
 


178000