English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

UNIVERZITETI I RADNE PRAKSE
Interlingua International Study Abroad Office
Srijeda, 24 Maj 2017 15:46

Interlingua International Study Abroad Office

Interlingua International je predstavnik univerziteta u inostranstvu širom svijeta. Predstavnici smo svih navedenih obrazovnih institucija i poslujemo po njihovim zvaničnim uslovima i cijenovnicima. Interlingua International pomaže studentima u ostvarivanju stipendija kod mnogih univerziteta (za osnovne i master studije) iz naše ponude. Interlingua International kao predstavnik univerziteta, vodi studenta kroz proceduru upisa koja sadrži nekoliko faza koje se moraju sprovesti u zadatim rokovima. Najvažniji je odabira fakulteta, te je značajno što često možemo provjeriti da li je student pogodan kandidat i prije nego što započnemo zvaničnu aplikaciju. Ovo BESPLATNO savjetovanje je značajna pogodnost, jer student nije u riziku da gubi dragocjeno vrijeme aplicirajući za fakultet čije kriterijume ne zadovoljava. Interlingua International konsultanti imaju sve relevantne informacije o obrazovnim institucijama koje predstavljamo. Pored toga, u našim kancelarijama redovno organizujemo savjetovanja sa klijentima i predstavnicima fakulteta, na kojima zainteresovani učenici i roditelji direktno od predstavnika fakulteta mogu dobiti sve važne informacije. Naša pretežna djelatnost jeste konsultantske prirode u sferi izbora adekvatnog obrazovanja. Naš tim čine profesionalci u oblasti andragogije, obrazovanja, psihologije, i usko smo specijalizovani za tu oblast već više od 30 godina. Kao takvi i imamo saradnju sa brojnim obrazovnim institucijama od strane kojih smo angažovani da vršimo upis u njihovo ime i da budemo njihovi predstavnici za BiH. Interlingua International stručni tim pomaže mladim ljudima prilikom upisa na fakultet širom svijeta, bilo da se nalaze u našoj ponudi ili ne. ZAKAŽITE SVOJE BESPLATNE KONSULTACIJE U VEZI SA STUDIRANJEM U INOSTRANSTVU.

Pročitaj više...
 
THE WORLD UNIVERSITIES RANKING
Nedjelja, 14 Maj 2017 12:35

THE WORLD UNIVERSITIES RANKING

SETTING THE AGENDA IN HIGHER EDUCATION FOR FIVE DECADES

THE is the data provider underpinning university excellence in every continent across the world. As the company behind the world’s most influential university ranking, and with almost five decades of experience as a source of analysis and insight on higher education, we have unparalleled expertise on the trends underpinning university performance globally. Our data and benchmarking tools are used by many of the world’s most prestigious universities to help them achieve their strategic goals.

Helping universities improve through performance analysis

THE is the leading provider of higher education data for the world's research-led institutions. Our work with individual clients builds on the foundations of our World University Rankings, which have been adopted as a geo-political indicator as well as an aid to strategic management of institutions and a crucial factor in the study choices made by millions of students around the world. THE WORLD UNIVERSITIES RANKING (click).Times Higher Education: our data, our summits, our journalism video


Pročitaj više...
 
Studiraj u UK - United Kingdom

STUDIRANJE U UK - ENGLESKA, ŠKOTSKA, WALES, S.IRSKA

Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije i Severne Irske (Ujedinjeno Kraljevstvo ili UK) je ustavna monarhija koja se sastoji od mnoštva britanskih ostrva. Ne treba ga brkati sa Velikom Britanijom koja obuhvata samo britansko ostrvo, bez Severne Irske. Ova unija postoji više od 300 godina i sastoji se od četiri konstitutivne države: Engleska, Škotska, Vels, i Severna Irska. Ona zauzima sva ostrva Velike Britanije, severoistočni deo Irske i većinu preostalih britanskih ostrva. Ujedinjeno Kraljevstvo je ostrvska zemlja, ali deli kopnenu granicu sa Irskom. Preko mora se graniči sa nekoliko zemalja, uključujući Francusku, Belgiju, Holandiju, Nemačku, Portugal, Španiju, Dansku, Norvešku, Švedsku, Farska ostrva i Island. Studije u Velikoj Britaniji su poznate po tome što inspirišu studente da razvijaju svoje znanje i vještine. Studenti imaju tu slobodu da razvijaju svoju kreativnost uz punu podršku profesora i asistenata. Visoke škole, fakulteti i univerziteti u Velikoj Britaniji pružaju vrhunsko obrazovanje. Studentima je otvoren put da uče ono što vole i steknu kvalifikacije koje su priznate od strane poslodavaca širom sveta. Sve obrazovne ustanove u Velikoj Britaniji prate stroge standarde postavljene od strane vlade. THE WORLD UNIVERSITIES RANKING (click). 


Pročitaj više...
 
Studiraj u EU - Austrija.

Studiraj u EU - Austrija.

Austrija je smještena u srcu Evrope i okružena predivnim Alpima. Značajno je doprinjela evropskoj kulturi. Mnogi svijetski mislioci dolaze iz Austrije poput Sigmunda Frojda, Ludviga Vitgenštajna, Franca Kafke. Austrijski gradovi – BečSalcburgInsbruk, Linc ili Grac su idealna mesta da se upoznate sa austrijskom istorijom, književnosti, filozofijom i umetnosti. Pored istorijskog i kulturnog značaja, Austrija je takođe primamljiva zbog visokog kvaliteta obrazovnih ustanova, niskih školarina i mogućnosti da se nauči jedan od najbitnijih jezika sveta – nemački. Nije ni čudo što je Austrija jedna od najpopularnijih studentskih destinacija. Preko 59.000 studenata širom sveta je studiralo u Austriji 2009. godine. Austrija je jedna od najmanjih država Evrope i nalazi se u centralnom dijelu ovog kontinenta. Jedna je od najpopularnijih turističkih destinacija u Evropi, i to tokom cijele godine. S obzirom na to da država obiluje planinama (Istočni Alpi zauzimaju čak 60% njene teritorije), planinski turizam je veoma razvijen. U planinskom dijelu Austrije možete uživati u ski centrima zimi, kao i u prelijepoj prirodi, pogledima na reku Dunav i čistom alpskom vazduhu tokom cijele godine. Takođe, prijestolnica Beč je popularno mjesto među turistima, kao i grad Salcburg, rodno mesto Volfanga Amadeusa Mocarta.


Pročitaj više...
 
Studiraj u EU - Njemačka.
Subota, 13 Maj 2017 15:11

Studiraj u EU - Njemačka.

Pored toga što je pozicionirana skoro u samom centru Evrope, Njemačka je i najmnogoljudnija država ovog kontinenta poslije Rusije. Ova država, pored prelijepih gradova, obiluje i prirodnim ljepotama koje se prostiru sve od Severnonemačke ravnice na sjeveru do Bavarskih Alpa na jugu. Pored toga, Njemačka je i treća po redu svjetska ekonomska sila i vodeća članica Evropske Unije. Ono što turiste najviše privlači su karakteristični njemački gradovi, od kojih svaki ima svoju posebnu čar, zatim legendarni bajkoviti zamkovi, prelijepa jezera i šume, kao i stotine događaja poput Oktoberfesta, poznatog festivala piva u Minhenu. U Njemačkoj je danas budućim studentima u ponudi preko 300 visokoškolskih ustanova. Dugogodišnja obrazovna tradicija i prvoklasno školovanje stavlja Njemačku na mapu obrazovnih centara svijeta. Većina visokoškolskih ustanova vam može ponuditi međunarodno priznate diplome na kraju školovanja. Činjenica je da u Njemačkoj studira oko 250.000 studenata iz različitih zemalja, tako da vam se pruža šansa za nova iskustva i usavršavanje jezika. 
Pročitaj više...
 


164397