English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

Dodatne usluge
Dodatne usluge - Prevodilačke usluge i usluge edukacije uposlenika
Subota, 02 Decembar 2017 12:25

Dodatne usluge

Prevodilačke usluge i usluge edukacije uposlenika, osposobljavanje za uspješno savladavanje radnih zadataka

IPC svojim klijentima nudi prevodilačke usluge na svim svjetskim jezicima. Ukoliko imate odličan proizvod ili uslugu, jezik ne bi trebao biti prepreka uspješnom poslovanju. Naša usluga obuhvata prevoditelja za poslovne sastanke ili turistički obilazak grada, usluge prevođenja promotivnog materijala, pisano, simultano ili konsekutivno prevođenje i sl.Pročitaj više...
 
Dodatne usluge - Najam sale za poslovne sastanke ili konferencije
Subota, 02 Decembar 2017 12:10

Dodatne usluge

Najam ili posredovanje u najmu - Konferencijska sala većeg kapaciteta ili sala za sastanke manjeg kapaciteta

IPC posjeduju modernu salu za službene sastanke manjeg kapaciteta. Sala je idealna za službene sastanke, video konferencije, grupni rad i profesionalne prezentacije. Bez obzira na svrhu sastanka, naše su prostorije osmišljene tako da se možete usredotočiti bez prekidanja ili odvlačenja pažnje. Po potrebi posredujemo u pronalaženju modernih i savremenih konferencijskih sala, opremljenih po najmodernijim standardima i najsavremenijom opremom, koja će vašim klijentima odati vašu profesionalnost i kvalitet.
Pročitaj više...
 
Dodatne usluge - Usluge osnivanja firme
Subota, 02 Decembar 2017 12:01

Dodatne usluge

Osnivanje firme

Rasteretite se brojnih administrativnih i birokratskih obaveza, koje je potrebno izvršiti u procesu osnivanja firme, IPC će to baviti za Vas te na sebe preuzeti obaveze neophodne kako bi taj proces bio uspješno okončan. Za realizaciju potrebna je notarski ovjerena punomoć. Takođe, dodatno i po potrebi, vršimo za Vas :


Analiza konkurencije - IPC svojim klijentima nudi ispitivanje i utvrđivanje konkurentnih firmi, kvalitete njihovih proizvoda, usluga kao i finansijsku sliku istih. Istraživanje potencijalnih partnera. IPC će vam pomoći u pronalasku i odabiru potencijalnih poslovnih partnera. Informacije o poslovnim partnerima uključuju: naziv firme, adresu, kontakt (telefon, fax, e-mail), web stranicu, popis djelatnosti


Pročitaj više...
 
Dodatne usluge - Usluge najma prevoza i privatnog vozača
Subota, 02 Decembar 2017 11:58

Dodatne usluge

Usluge najma prevoza i privatnog vozača

IPC nudi usluge posredovanja u pronalasku najma vozila, usluge najma vlastitog vozila, privatnog vozača, sa modernim ili solodnim  autom, koji bi klijentu bio na raspolaganju u dogovorenom periodu. Usluga se može koristiti za veliki broj aktivnosti.


Pročitaj više...
 
Dodatne usluge - Organizacija poslovnih ručkova i putovanja
Srijeda, 25 Januar 2017 08:43

Dodatne usluge

Organizacija poslovnih ručkova i putovanja

Kako biste što učinkovitije odradili poslovni sastanak sa vašim partnerom u Bosni i Hercegovini, prepustite nama brigu oko organizacije poslovnog putovanja, rezervacije hotela, dolaska na željeno odrediše, organizacije poslovnog ručka, turistički obilazak grada, organizacije team buildinga, izleta i sl.
Pročitaj više...
 


178001