Bosanski

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

Accommodation Services
An apartment for two, TheatreView-Sarajevo
Saturday, 10 June 2017 21:21


Apartment The Theatre View - Sarajevo


Are you planning to visit Sarajevo, you need the apartment for a few days, on a business trip, then this is the perfect opportunity for you !!The apartment on the day in the city center.Spacious, clean apartment in the city center, 10 meters from the National Theater and the manifestation of the Sarajevo Film Festival, fast Wi-Fi, fully equipped kitchen with all the necessary things for those who have the will to cook. Parking nearby, at the theater or BBI underground garage, 50 meters from the apartment, where you can leave the car. The owner is phenomenal, always ready to help advice where and what to visit and excellent recommendations of restaurants and places to go. Price up to 50 Euro.Call NOW and make reservations on 033 202 976.Read more...
 
Tuesday, 25 August 2015 17:50
There are no translations available.

HOTELI/MOTELI - Želite rezervirati hotel ili motel? Ostvariti agencijske popuste!?

Želite rezervirati hotel ili motel, pronaći najbolju lokaciju, uštediti novac, obratite se nama. Mi ćemo za Vas izabrati najbolju moguću varijantu.

Pronađite odgovarajući smještaj u Bosni i Hercegovini i napravite rezervaciju po najpovoljnijim cijenama. Zašto? Zato što imamo extra ugovore sa ponuđačima usluga. Veliki izbor hotela, motela, pansiona, hostela. Hoteli, ovisno o željama i potrebama gostiju, pružaju djelomičnu ili potpunu uslugu koja obuhvaća spavanje, prehranu, zabavu i sve ostalo prilagođeno potrebama gostiju. Hotelske sobe dijele se na jednokrevetne, dvokrevetne ili trokrevetne. Sobe su, ovisno o kategoriji hotela, opremljene svim potrebnim za potpunu uslugu i odmor svojih gostiju, pa su tako primjerice sobe u višekategornicima opremljene krevetima, mini barom, televizijskim uređajem sa satelitskim prijemom kanala, brzom internetskom vezom, telefonskim uređajem, klimatizacijom, kupatilo sa wc-om itd.

Moteli (većina) pružaju  svojim gostima daleko neformalniju i opušteniju atmosferu, u odnosu na hotele, tako se između ostalog - očekuje da gost sam odnese svoju prtljagu u svoju sobu, a i mnoštvo usluga koju hoteli nude svojim gostima - po motelima ne postoji.Današnji moteli pružaju svojim gostima relativno solidan komfor, sa televizijom po sobama i restoranom. Neki od motelskih lanaca - nude čak i stanovitu količinu luksuza, jer imaju bazene, igrališta i kojekakve druge sadržaje, pa ne služe više samo kao usputna svratišta za jednu noć, već se po njima gosti zadržavaju na dulje vrijeme, a često su i mjesta u kojima se organiziraju razni skupovi poput kongresa i konvencija.


Read more...
 
Tuesday, 25 August 2015 17:50
There are no translations available.

Rezervirajte najbolje hostele u Sarajevo sa nama ostvarujete popuste. 

Želite rezervirati hostel, pronaći najbolju lokaciju, uštediti novac, obratite se nama. Mi ćemo za Vas izabrati najbolju moguću varijantu.


Hosteli su mjesta susreta koja omogućavaju individualnu raznolikost, jednostavnu i prijateljsku atmosferu, a sve to po niskim cijenama. Postati hosteler (ferijalac), ako to želite, ne predstavlja nikakav problem jer ne postoje nikakva ograničenja za to, svi su dobrodošli, nezavisno od godina, nacionalnosti, vjerske ili rasne pripadnosti. Hosteli su idealna mesta za individualne putnike, porodice sa djecom i razne grupe (školske, sportske i dr.). Hostel je vrsta smeštaja koji najčešće posećuju bekpekersi iliti pretežno mlađi ljudi koji sa rancem na leđima putuju gde žele i kada žele, nastojeći da količinu novca kojom raspolažu iskoriste tako da njihov put traje što duže. Baš zbog toga su hosteli interesantni, jer su cijene noćenja višestruko manje nego u hotelima. Druga stvar koja ih razlikuje od hotela je to što su, uslovno rečeno, manje komforni. Oni su manje formalni oblik smještaja i atmosfera je većinom opuštena. Dok hotel obezbeđuje izvesnu dozu privatnosti, hostel ima upravo suprotan cilj: da omogući upoznavanje i druženje sa mladima iz bukvalno svakog kutka sveta.


Read more...
 


172405