Bosanski

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

Trgovac - Prodavač - Komercijalista
Kurs za komercijaliste, ekonome, logističare, trgovce i prodajne menadžere
Sunday, 22 January 2017 22:46
There are no translations available.

Kurs za komercijaliste, 30 časova, 1-6 sedmica, 395KM + PDV

Želite postati komercijalist, trgovac-prodavač, logističar, ekonom ili prodajni menadžer? Raditi u nabavi, marketingu, upravljati zalihama, skladištem i sl. te upoznati se satajnama uspješne prodaje onda je ovo pravi izbor za Vas!

Komercijalisti su potrebni svima, jer svaka firma, koja se bavi uslugama ili proizvodnjom, mora to nešto što nudi i da proda. Zato ljude, koji vladaju ovom vještinom prodaje, traže svi. Oni su ti koji, praktično, nikada ne propadaju. Svaka firma može da ostane bez posla iz jednog ili drugog razloga, ali ne i dobar komercijalista. On lako nalazi drugu firmu u kojoj će zarađivati još više. Osoba koja radi na poslovima komercijaliste obavlja poslove nabave, prodaje i organizacije poslovanja i logističkih procesa u proizvođačkim i uslužnim firmama, veleprodaji i maloprodaji te unutrašnjoj i vanjskoj trgovini. Školovanje za komercijalista namijenjeno je osobama koje rade taj posao kao i onima koji se žele time baviti. Program objedinjuje teorijsku i praktičnu nastavu primjenjivu u različitim aspektima komercijale i prodaje. Za polaznike koji žele ovladati komercijalnim poslovima  i svojim znanjem pridonijeti uspješnom poslovanju firme u ovoj djelatnosti privrede ovaj smjer je pravi izbor! 

Read more...
 
Obuka za prodavače-ice, Modul od 30 časova,395KM
Sunday, 04 September 2016 22:07
There are no translations available.

Obuka za prodavača-icu, 30 časova/modul, 1-6 sedmica, 395KM+PDV 

Ukoliko želite da vodite sopstveni biznis, trgovački obrt ili da imate dobro obučene trgovce u Vašem lancu prodavnica ili  možda želite da radite u prodavnicama (ne) prehrambrenih proizvoda, malim i velikim marketima, benzinskim pumpama, outletima, cash&carry i sl. onda smo mi pravi izbor za Vas

Pružićemo Vam mogućnost da u našoj školi steknete potrebno znanje i vještine i time ostvarite svoje poslovne ciljeve. Jer, ispuniti sebe u poslovnom i profesionalnom smislu san je svakog čoveka. Stoga ćemo Vam ponuditi sve opcije i sve mogućnosti, kako biste lakše izabrali željeni put do postizanja svog ostvarenja. Naši kursevi su skrojeni prema Vašim potrebama. Trgovina je široka djelatnost i shodno tome naša obuka je dizajnirana tako da obuči trgovce u skladu raznim vrstama roba. Nije isto prodavati prehrambene proizvode, naftne derivate ili bijelu tehniku. Predmeti i moduli koji se izučavaju su prema Vašem izboru i potrebama, a mogu biti: Trgovinsko poslovanje, Poznavanje robe, Psihologija kupca, Prodajno poslovanje, Nabavno poslovanje, Poslovanje prodavnice, Upravljanje prodaqvnicom, Prodajna komunikacija i sl. u ovisnosti kome želite namijeniti obuku, samim prodavcima koji su u direktnom kontaktu sa kupcima, ili je to osoblje u skladištu, nabavi ili su to upravitelji prodavnica, šefovi odjela. U stanju smo dizajnirati prave jurseve za vas i zajedno sa Vama odabrati prave module koje vam trebaju u stvarnim poslovnim situacijama.

Read more...
 


172405