English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

Ugostiteljstvo
Njemački za ugostitelje

NJEMAČKI ZA UGOSTITELJE, 2 Modula, 40 časova, 195KM+PDV, za konobare, kuhare, pomoćne radnike. turističke radnike, hoteljere i sl. 

Želite raditi u inostranstvu? Njemačka, Austrija i Švicarska traže ugostiteljske radnike, pomoćne konobare i kuhare. Uslov je poznavanje njemačkog jezika min B1 nivo. Kod nas možete učiti NJEMAČKI ZA UGOSTITELJE. 2 Modula, 2 mjeseca, 40 časova, 195KM+PDV. Broj polaznika je ograničen. Grupe od 6-8 polaznika. Ovaj kurs je pravi izbor za Vas!!

Ovaj specijalistički program namijenjen je svima koji rade ili bi željeli raditi u inostranstvu, oblast turizam i ugostiteljstvo. Program je vrlo pregledan, obuhvaća sve važne komunikacijske situacije i uz niz praktičnih vježbi omogućuje Vam da se u kratkom periodu pripremite za rad s osobama njemačkog govornog područja, te sa njemačkim gostima i turistima u BiH, uz upoznavanje i uvježbavanje riječi i rečenica koje se koriste u hotelima, restoranima, turističkim agencijama ili nekim drugim ugostiteljsko-turističkim objektima. Kurs sadrži 2 modula od po 20 školskih časova u trajanju od 2 mjeseca, a cijena ZA OBA MODULA je 195KM+PDV za oba modula. Kalkulacija cijene je bazirana na grupi od min 6 do max 8 polaznika.


Pročitaj više...
 
Obuka za menadžera restorana

Obuka za menadžera restorana

Idealan posao za ljude koji vole organizaciju i upravljanje resursima

Posao menadžera restorana veoma je kompleksan i sastoji se od višestrukih zaduženja i odgovornosti. Osnova posla je upravljanje objektima kao što su restorani, kafići, kafane, klubovi, poslastičarnice, picerije, pekare, pivnice i drugi slični objekti koji se bave pružanjem usluga pripreme i posluživanja pića i hrane. Menadžer restorana zadužen je za organizaciju i koordinaciju rada svih zaposlenih, kao i kontrolu njihovog učinka. Vodi računa o nabavci neophodnih dobara i kontroliše prodaju i promet. Drži na oku sve segmente poslovanja i svojim znanjima i radom utiče na njihovo poboljšanje. Drugim rečima, on predstavlja glavnog čoveka rukovodstva restorana; čoveka koji je u najvećoj meri zaslužan za uspeh i poslovanje restorana. Iz tog razloga, njegova primanja su značajno iznad proseka, pa čak i u početničkim danima. Kako se veoma brzo vide rezultati njegovog rada, tako je u prilici da brzo dolazi do unapređenja i značajno poveća svoja primanja. Cijena po modulu, za 30 časova, iznosi 395KM.

Pročitaj više...
 
Obuka za Konobara

Programi ugostiteljske obuke:

Kurs za: Pomoćni konobar-Poslužitelj jela i pića, 3 modula po 30 časova 395KM+PDV/modul, min 4-6 polaznika   

Upoznaj vještine usluživanja gostiju, komuniciranja sa gostima, zaposli se u hotelu, na kruzeru, eksluzivnom restoranu, zaradi novac ili pokreni vlastiti biznis


Obuka za konobara – je kurs stručnog upoznavanja sa zadacima i načinom rada na poslovima konobara, sredstvima za rad i opremom sa kojom se susreće konobar, sanitarnim uslovima, vrstama objekata za rad, i sl. Osposobljavanje za konobara podrazumjeva i praktičnu obuku u ugostiteljskim objektima gde se kandidat obučava da sa lakoćom i stilom obavlja posao konobara, da ovlada različitim tehnikama usluživanja (bečki, francuski, engleski način usluživanja), da se sa poštovanjem obraća gostu, da na najbolji način vrši usluživanje hrane i pića, usluživanje u specijalnim prilikama (svadba, banket, matura i sl). Naši partneri su mnogi hoteli i restorani iz BiH, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije i Italije. U tom smislu postoji mogućnost zapošljavanja najuspješnijih kandidata, probnog rada ili sl. 

Pročitaj više...
 
Kurs za: Pomoćni kuhar

Program ugostiteljske obuke :

Kurs za: Pomoćni kuhar, 30 časova, 395KM+PDV, 4-6 polaznika  

Postani profesionalac u kuhanju, zaposli se u restoranu, hotelu, kruzeru ili pokreni vlastiti obrt i ostvari profit


Kurs i obuka za pomoćnika Kuhara – predviđeni su za svakog polaznika koji tek započinju svoju poslovnu karijeru na poslovima ovog profila. Jer, kuhati se mora prvenstveno s ljubavlju, bez obzira da li kuhate za svoje najmilije ili za goste nekog ugostiteljskog objekta. U svakom slučaju, za ovaj drugi poduhvat potrebno je mnogo prakse, kako biste se usavršili i umjeli da na adekvatan način prikažete svoje znanje, jer je ovo jedan od traženijih i profitabilnijih ugostiteljskih profila danas, kako kod nas tako i u svijetu. Dobar i kvalitetan kuhar, ali i dobra kuhinja preporuka su svakog ugostiteljskog objekta i garancija ugostitelju da će gost zadovoljan kvalitetom poslužene hrane ponovo svratiti. Kurs i obuka – Pomoćni kuhar – se bazira na teroretskom dijelu, vežbama, praktičnom radu i sticanju znanja u kuhinji restorana ili hotela, nakon čega je polaznik spreman za polaganje ispita. Diploma o uspješno završenom kursu, a koju je sebi time obezbjedio validna je za upisivanje u radnu knjižicu. Naši partneri su mnogi hoteli i restorani iz BiH, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije i Italije. U tom smislu postoji mogućnost zapošljavanja najuspješnijih kandidata, probnog rada ili sl. 

Pročitaj više...
 


178000