Ugostiteljstvo
Kurs za Konobara

Program osposobljavanja za zanimanje:

Konobar  - Poslužitelj jela i pića, 40 časova 295KM na 3 rate  

Upoznaj vještine usluživanja gostiju, komuniciranja sa gostima, zaposli se u hotelu, na kruzeru, eksluzivnom restoranu, zaradi novac ili pokreni vlastiti biznis


Obuka za konobara – je kurs stručnog upoznavanja sa zadacima i načinom rada na poslovima konobara, sredstvima za rad i opremom sa kojom se susreće konobar, sanitarnim uslovima, vrstama objekata za rad, i sl. Postoje 2 opcije sa i bez stranog jezika.Osposobljavanje za konobara podrazumjeva i praktičnu obuku u ugostiteljskim objektima gde se kandidat obučava da sa lakoćom i stilom obavlja posao konobara, da ovlada različitim tehnikama usluživanja (bečki, francuski, engleski način usluživanja), da se sa poštovanjem obraća gostu, da na najbolji način vrši usluživanje hrane i pića, usluživanje u specijalnim prilikama (svadba, banket, matura i sl). Naši partneri su mnogi hoteli i restorani iz BiH, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije i Italije. U tom smislu postoji mogućnost zapošljavanja najuspješnijih kandidata, probnog rada ili sl. Postoje 2 opcije sa i bez stranog jezika.

Pročitaj više...
 
Kurs za: Pomoćni kuhar

Program osposobljavanja za zanimanje:

Pomoćni kuhar, 40 časova, 295KM na 3 rate  

Postani profesionalac u kuhanju, zaposli se u restoranu, hotelu, kruzeru ili pokreni vlastiti obrt i ostvari profit


Kurs i obuka za pomoćnika Kuhara – predviđeni su za svakog polaznika koji tek započinju svoju poslovnu karijeru na poslovima ovog profila. Jer, kuhati se mora prvenstveno s ljubavlju, bez obzira da li kuhate za svoje najmilije ili za goste nekog ugostiteljskog objekta. U svakom slučaju, za ovaj drugi poduhvat potrebno je mnogo prakse, kako biste se usavršili i umjeli da na adekvatan način prikažete svoje znanje, jer je ovo jedan od traženijih i profitabilnijih ugostiteljskih profila danas, kako kod nas tako i u svijetu. Dobar i kvalitetan kuhar, ali i dobra kuhinja preporuka su svakog ugostiteljskog objekta i garancija ugostitelju da će gost zadovoljan kvalitetom poslužene hrane ponovo svratiti. Kurs i obuka – Pomoćni kuhar – se bazira na teroretskom dijelu, vežbama, praktičnom radu i sticanju znanja u kuhinji restorana ili hotela, nakon čega je polaznik spreman za polaganje ispita. Diploma o uspješno završenom kursu, a koju je sebi time obezbjedio validna je za upisivanje u radnu knjižicu. Naši partneri su mnogi hoteli i restorani iz BiH, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije i Italije. U tom smislu postoji mogućnost zapošljavanja najuspješnijih kandidata, probnog rada ili sl. Postoje 2 opcije sa i bez stranog jezika.

Pročitaj više...
 


145921