English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

Seminari za poduzetnike
Seminar za mlade poduzetnike - Start Up
Srijeda, 16 Septembar 2015 10:26

Seminar za mlade poduzetnike - Start Up

Oživite svoju poslovnu ideju – uđite u svijet startapa na velika vrata i postanite uspješan biznismen

Imate inovativnu ideju za biznis? Voljeli biste da budete sam svoj gazda, bez šefa nad glavom? Privlači vas preduzetništvo? Željeli biste da radite od kuće, sa svog računara, u vrijeme koje vama odgovara? Ukoliko ste oduvek željeli da pokrenete svoj biznis, al’ niste znali odakle da krenete, evo savršene prilike da to otkrijete sada i pridružite se novoj generaciji poslovnih ljudi koja gradi uspješnije i kvalitetnije poslovno okruženje uz značajno osnaživanje domaće privrede. Na kursu za pokretanje startapa u dobićete dragocjena preduzetnička znanja i vještine, ali i značajne informacije koje uključuju sve neophodne korake za uspješno i lako pokretanje startapa. Da vaša ideja ne ostane samo ideja, tu smo da vam pomognemo da se uhvatite u koštac sa izazovima i ostvarite sve svoje poslovne snove i postanete lider na domaćem ali i inostranom tržištu.


Pročitaj više...
 
Seminar za poduzetnike u razvoju
Srijeda, 16 Septembar 2015 10:18

Seminar za poduzetnike u razvoju

Pretvoritе krizu u šansu za Vašu kompaniju

Današnje turbulentno tržište i promjenjljiva okolina zahtjevaju više od same  hrabrosti i odlučnosti za pokretanje određenog poslovnog poduhvata. Uspješan poduzetnik danas je nemirnog duha, stalno traži nove ideje, maštovit je u pronalasku novih mogućnosti poslovanja, krasi ga naglašena intuicija  i procjena, poslovna vještina i borbenost.

Poduzetnik danas mora znati što stvoriti(kakav proizvod ili vrstu usluge ), na koji način ( kojim efikasnim načinima i tehnologijama), za koje koje korisnike na tržištu i na koji način određeni proizvod plasirati, upravljati rizicima, kadrovima, projektima ...i sl.


Pročitaj više...
 
Poslovni plan - Business Plan
Utorak, 15 Septembar 2015 19:50

Poslovni plan - Business Plan

Šta je biznis plan? Kome je izrada biznis plana potrebna?


Šta je biznis plan?


Svaka ideja, odnosno akcija zahtijeva osmišljen planski pristup da bi postala uspješna, te ostvarila unaprijed definisan, očekivan i željeni rezultat. Poslovni plan pokazuje preduzetniku kojim putem ići da bi stigao do željenog cilja. Biznis plan je studija koja čini cjelinu svega što je potrebno za poslovni proces: šta raditi, na koje tržište plasirati proizvod/uslugu, kakva je snaga konkurencije, koje su naše konkurentske prednosti i kako izgleda finansijski tok budućeg posla.

Pročitaj više...
 


178002