English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

Turizam i hoteljerstvo
Organizator putovanja (Tour Organizer)
Četvrtak, 21 Juli 2016 13:13

Organizator putovanja (Tour Organizer)

Želite imati dinamičan posao, putovati, upoznati različite kulture, znati kako organizirati putovanje, odabrati pravu turističku destinaciju, onda je ova obuka prava prilika za Vas


Organizatori putovanja organizuju i prodaju turističke aranžmane, prodaju i posreduju u prodaji ugostiteljskih i turističkih usluga te organizuju boravak i putovanja turista na mnoga turistički privlačna mjesta. Bave se i prijevozom putnika gde prodaju i posreduju u prodaji karata ili rezervacija za razna prijevozna sredstva. Prema potrebi i zahtjevima turista, rezervišu smještaj i druge usluge ugostiteljskih objekata.

Pročitaj više...
 
Obuka za Recepcionera
Utorak, 15 Septembar 2015 19:30

Recepcioner, 40 časova 295KM

Kurs i obuka – Recepcioner – Spada u granu ugostiteljske struke, a jedan je od zanimljivijih kurseva u kojima imate mogućnost da putem stručne obuke savladate sve što je neophodno za kvalitetnog poznavaoca ovog posla. Kurs i obuka – Recepcioner - dobra je polazna tačka za sve one koji sebe vide u ovoj profesiji, jer sa znanjem ove specifične oblasti mogu u svijetu, ali i kod nas mnogo dalje stići od onog što su mogli čak i da zamisle! Sam posao recepcionara, iako možda zvuči lagan i jednostavan, zahtjeva mnogo rada i odricanja. Osoba koja obavlja ove poslove mora prvenstveno da govori najmanje dva jezika, odnosno jedan strani, kako bi na samom prijemu posetioci imali mogućnost da objasne svoje želje i potrebe. Zatim, potrebne su i druge osobine, kao što su ljubaznost, poznavanje pravila ugostiteljskog objekta koji predstavlja, kao i davanje pravih i tačnih informacija, kako ne bi došlo do greške i nesporazuma. Recepcioner, kako mu i sam naziv profila kaže, radi na recepciji određenog ugostiteljskog objekta – motela, hotela i dr. 

Pročitaj više...
 


159254