English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

Welcome to Interlingua Language School Sarajevo

U tradiciji škola je da Direktor ili vlasnik te uposlenici pozdrave sve nove polaznike kurseva. Naša škola Interlingua Language School, direktor Edin Hadzic te svi uposleni Vam žele dobrodošlicu, uspješan kurs i mnogo zabave. Nije potrebno pomenuti koliko je strani jezik važan u izgradnji, karijere, CV-a, boljeg zapošljavanja i sl. Naš cilj je da svim polaznicima ispunimo njihova očekivanja koliko god je to moguće. Siguran sam da će  naš tim predavača, administracije učiniti sve da se to i desi. Aplikaciju možete popuniti i automatski poslati na našu email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambot-a, potrebno je JavaScript omogućiti da bi je vidjeli Takođe sva pitanja vezana za nastavu možete poslati na isti email. Potrudićemo se da vam odgovorimo u roku od 48 sati.
NAŠ I VAŠ CILJ JE AKTIVNA KOMUNIKACIJA


Srdačan pozdrav

Edin Hadzic, dipl.ecc.

Direktor i vlasnik škole


Šta je VAŽNO za odabir prave škole?(klikni na link)APLIKACIJA ZA UPIS NA KURS PUTEM EMAILA (klikni na link)

Upute: Isprintati aplikaciju, popuniti, skenirati, te je poslati putem emaila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambot-a, potrebno je JavaScript omogućiti da bi je vidjeli / Please fill the application form, scan and send it back by given email. NOTE: Originalna puna i dvostrana aplikacija se popunjava i potpisuje pri upisu.WEB APLIKACIJA ZA KURS Stranih jezika/ Application form

Printajte web aplikaciju, popunite i skeniranu pošaljite emailom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambot-a, potrebno je JavaScript omogućiti da bi je vidjeli . NOTE: Originalna puna i dvostrana aplikacija se popunjava i potpisuje pri upisu./ Please fill the application form, scan and send it back by email or send it online(see below)Možete se prijaviti i online:


Fill online aplication/Popunite online aplikaciju!


Kontaktirajte nas

Prijavite se za kurseve stranih jezika, engleski,njemački, ...itd. Instruktivnu nastavu, Administrativne kusreve, Ugostiteljsko-turističke kurseve, Seminare komunikacijskih vještina, Ljetnji kamp ili Study Abroad-London. Izvolite, posjetite našu školu, biće nam zadovoljstvo da Vas upoznamo. Očekujemo Vas! Možete nam slobodno pisati i postavljati pitanja - rado ćemo Vam odgovoriti. 
158398