English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

Ekskurzije i Izleti - Hrvatska

Ekskurzije - Izleti u Hrvatskoj

Za Vas smo izdvojili neke od naših izleta i ekskurzija u Hrvatskoj. Vikend izleti li višednevne ekskurzije prema želji i zahtjevima učenika-ca odnosno škole. Na svaki Vaš upit odgovaramo u najkraćem mogućem roku s povoljnom ponudom. Ekskurzije i Izletimogu biti : Kontinentalna Hrvatska : KOPRIVNICA, MEĐIMURJE, VARAŽDIN, KRAPINA, SAMOBOR, ZAGREB, SLAVONIJA, VUKOVAR, ISTRA, POSAVINA,  PLITVIČKA JEZERA te Hrvatsko primorje : ROVINJ, OPATIJA, ZADAR, SPLIT, MAKARSKA, DUBROVNIK  i još mnogi drugi. Ekskurzije mogu trajati 5-7 dana ovisno o vašim zahtjevima.

SARAJEVO - SPLIT - TROGIR - ŠIBENIK - SLAPOVI KRKE

Dvodnevni ili vikend izlet. Moguće opcije : Može se organizirati i kao ekskurzija 5-7 dana. Vožnja autobusom Sarajevo-Travnik-Jajce-Bihać-Plitvice, te kroz krševiti dio zaleđa Šibenske rivijere do grada Šibenika, a zatim do poznatih vodopada rijeke Krke. U lijepom prirodnom ambijentu rijeka Krka formira slikovite vodopade koji se prelijevaju preko 17 prirodnih barijera. Ovo je mjesto gdje ljepota Nacionalnog parka dolazi do punog izražaja u vječitoj igri sunca i vode. Slobodno za šetnju, razgledanje parka i fotografiranje slikovite okolice.SARAJEVO - TRAVNIK - JAJCE - BIHAĆ - PLITVICE(Proširena opcije: Posjeta Zagrebu i Karlovcu)

Vikend izlet ili ekskurzija u trajanju od 5-7 dana. Prirodna svojstva područja Nacionalnog parka Plitvička jezera, osebujnost i osjetljivost tog jedinstvenog fenomena, zaslužuju punu pozornost naših posjetitelja. Rekreativni vidik boravka i zadivljenost ljepotom krajolika koji osvaja svojom prirodnom raznolikošću i skladnošću oblika i boja u bilo kojem razdoblju godine, utemeljen je na mnogim međusobno minuciozno uvjetovanim, prirodnim obilježjima. Neke vuče znatiželja, neke romantika, nekima je redovita tradicija, nekima u okviru obrazovanja, nekima je usput, nekima planirani višednevni odmor u prirodi…. posjet Plitvičkim jezerima individualno je iskustvo za svakog pojedinca. Polazak je iz Sarajeva, posjeta Travniku, obilazak Jajca, Bihać, Una, Boravak i noćenje na Plitvicama, a prema vašem izboru, u nekom od hotela, bingalova, kampova i sl.


SARAJEVO-MOSTAR-POČITELJ-SLANO-DUBROVNIK

Ako je kultura razlogom vašeg odabira posjete Dubrovniku onda se pripremite jer kultura, umjetnost, arhitektura neodvojivi su dio Dubrovnika. Ne propustite posjetiti muzej Franjevačkog samostana s inventarom stare apoteke Male Braće iz 1317.godine. Nadahnuće su djela dubrovačke slikarske škole 15 i 16. stoljeća uz sliku velikoga Tiziana u Dominikanskom samostanu. Riznica Katedrale pokazat će vam relikvije u srebru i zlatu dubrovačkih majstora zlatara od 11. do 19. stoljeća. U Kneževom dvoru pokušajte shvatiti način vladanja kroz stoljeća i čuvanja slobode kao najvećeg blaga Dubrovačke Republike. Posjetite Etnografski muzej Rupe i saznajte više o žitnici i čuvanju državnih rezervi žita i pšenice u dubokim u kamenu isklesanim bunarima. Upoznajte običaje i nošnju dubrovačkog kraja.Prošećite gradskim zidinama i neizostavno uđite u Pomorski muzej i upoznajte se sa stoljetnom pomorskom tradicijom Dubrovačke Republike, saznajte više o slavnim pomorcima, o matematičaru Getaldiću i fizičaru Ruđeru Boškoviću i njihovim izračunima o nosivosti trgovačkih brodova - karaka, galijuna i nava. Popnite se na tvrđavu Lovrijenac, dubrovački Gibraltar i zamislite scene iz Shakespeareovog Hamleta, Macbetha i Julija Cezara. Ne propustite posjetit mali muzej dubrovačke Sinagoge s nizom eksponata koji svjedoče o životu Židova u Dubrovniku. Na brdu Srđ, u tvrđavi Imperial prisjetite se nedavne prošlosti, stradanja Dubrovnika u Muzeju branitelja Grada. Šetnja dubrovačkim zidinama, uspinjanje dubrovačkim skalinima, rublje koje se suši na povjetarcu u uskim ulicama, šarmantni restorani i trgovine, koktel uz zidine i šum mora na Buži, koncert ili predstava na nekim od dubrovačkih festivala ostavit će dovoljno vremena i za posjetu bližim mjestima u okolici.Otok zaljubljenih – Lokrum najbliži je staroj gradskoj jezgri. Stoljeća bogate povijesti, legende i priče, čarolija mora i prirode obnovit će stare ljubavi ili donijeti nove.  Arkadijsko mjesto - Arboretum Trsteno gdje je jedna od najljepših žena evropske renesanse, crvenokosa dubrovačka pjesnikinja Cvijeta Zuzorić stvarala svoje stihove, ali i ljubila, poziva da prošetate pod krošnjama drevnih stabala i ogledate se u fontani Neptuna i nimfa. Priuštite sebi doživljaj kupanja u čarobno čistom Jadranu i ponesite sa sobom oblutak s neke od bijelih dubrovačkih plaža...


Za Vas smo izdvojili neke od naših izleta u Hrvatskoj. Na svaki Vaš upit odgovaramo u najkraćem mogućem roku s povoljnom ponudom. Izleti: - KOPRIVNICA - MEĐIMURJE - VARAŽDIN - KRAPINA - SAMOBOR - ZAGREB - SLAVONIJA - VUKOVAR - ISTRA - POSAVINA - PLITVIČKA JEZERA   i još mnogi
 
178000