English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

Bolji posao


Centar obuke radnih vještina
Četvrtak, 03 Januar 2019 00:00

Centar obuke radnih vještina


Cilj Edukativnog centra Interlingua je prevencija dugoročne nezaposlenosti, pomoć u sticanju novih znanja i vještina radi lakšeg zapošljavanja i podrška razvoju preduzetništva, stvaranje pretpostavki za otpočinjanje poslovanja i kvalitetno ulaganje u obučavanje i obrazovanje zainteresovanih lica.


Osnovni zadatak Edukativnog centra Interlingua je da u što efikasnijoj meri smanji negativne posljedice sporih promjena obrazovnog sistema i omogući školovanje određenih obrazovnih profila traženih od poslodavaca.


Najveći postojeći raskorak je u usklađivanju profesionalne obrazovne strukture nezaposlenih na evidenciji javnog servisa i potreba poslodavaca na lokalnom i regionalnom tržištu rada, prvenstveno u zanimanju III stepena obrazovanja.


Pročitaj više...
 
Obuka za poslovne sekretarice
Petak, 22 Septembar 2017 00:00

Moderna sekretarica/ Voditelj ureda, 4 modula, 1M=30 časova, 4-8 polaznika, 295KM+PDV/1M 

Nova radna mjesta za poslovnog sekretara otvaraju se svakodnevno. Ovaj kurs je dobra prilika za uspješnu karijeru u jakoj firmi ili kompaniji


Prvi utisak koji jedna firma ostavi na svoje klijente i poslovne saradnike može biti presudan za njeno uspješno poslovanje. Zato, pozicija poslovnog sekretara, kao prvog lica kompanije, iz dana u dan sve više dobiva na značaju, a nova radna mjesta otvaraju se stalno – posao poslovnog sekretara zauzima ubjedljivo 1. mjesto na listi najtraženijih poslova u oblasti administracije. Posao poslovnog sekretara je zanimljiv, izazovan i zahtjeva poznavanje posebnih metoda poslovanja. Zato ako ste ambiciozni, spremni da postanete vrijedan resurs svake firme, organizator posla i desna ruka upravljačkog kadra, svim potrebnim vještinama i praktičnim znanjima možete ovladati na obuci za poslovnog sekretaraCijena po modulu iznosi 295KM+PDV, za min 4-8 polaznika u grupi, te za 30 školskih časova od po 45' -  cca 4 sedmice. Cijena (polu) individualne nastave iznosi 35KM+PDV po jednom školskom času od 45' i dijeli se međusobno sa brojem polaznika 1-3.  INTEGRACIJA SA DRUGIM KURSEVIMA/MODULIMA: Engleski za sekretarice, Osnove racunovodstva, Kompjuterska daktilografija. Mogucnost kombiniranja modula. 

Pročitaj više...
 
Kurs - Kompjuterska daktilografija
Petak, 15 Septembar 2017 00:00

Kompjuterska daktilografija, intenzivni 1-sedmični i (polu)intenzivni više sedmični, 20 i 30 časova, 6-8 polaznika,  245KM ili 295KM + PDV

Ulažite u Vaše profesionalno znanje! Daktilograf je potreban svakoj kompaniji, jer je njegovo znanje sveobuhvatno.

Daktilograf je potreban svakoj kompaniji, jer je njegovo znanje sveobhvatno, a brzina zapisanih informacija brza i precizna. Od kvalitetno i profesionalno obučenog radnika ovog profila očekuju se razne vještine i sposobnosti. Daktilograf mora da ima osnovno znanje rada na računaru – word, exel, internet, kako bi u svakom momentu mogao na pravi način da se informiše i zabilježi sve što je neophodno. Zatim, potrebno je poznavanje bar jednog stranog jezika, ako je moguće engleskog, kako bi se po potrebi klijenata mogao kvalitetno i na pravi način sporazumjeti. Kurs ima za cilj da polaznici ovladaju tehnikom desetoprstnog kucanja te tehnikama poslovne komunikacije. INTEGRACIJA SA DRUGIM KURSEVIMA/ MODULIMA: Engleski za sekretarice, Sekretrsko/Tajničko poslovanje. USLOV: Vlastiti laptop. Osnove rada na racunaru MS Office i sl.
 
Pročitaj više...
 
Program sufinansiranja školovanja nezaposlenih*
Ponedjaljak, 29 Maj 2017 21:45

Program sufinansiranja školovanja nezaposlenih.  

Obuke za poslove koji poslodavci danas traže. Finansiramo do 50% Vašeg školovanja, ako se prijavite do 25-og u mjesecu, od juna do septembra.


Obuke i kursevi organizuju program osposobljavanja nezaposlenih lica sa teritorije Sarajeva i šite za poslove koji su traženi na tržištu rada i glavnim sajtovima za zapošljavanje u zemlji i inostranstvu. Program je poseban iz 2 razloga:

1. Vodili smo računa da obuke budu najsavremenije moguće, sa visokom stopom tražnje od strane poslodavaca. Kako bi lako mogli da: pronađete angažman u firmi, radite od kuće ili pokrenete sopstveni biznis. I od toga pristojno živite.

2. Cijene obuka su kreirane obzirom na trenutnu situaciju u zemlji i vaše finansijsko stanje. Sve obuke koje nudimo su sufinansirajuće. To znači da škola plaća do 50 od pune cijene kursa, dok polaznik ili FZZ plaća ostatak.


Pročitaj više...
 
Njemački za ugostitelje
Subota, 18 Mart 2017 16:06

NJEMAČKI ZA UGOSTITELJE, 2 Modula, 40 časova, 195KM+PDV, za konobare, kuhare, pomoćne radnike. turističke radnike, hoteljere i sl. 

Želite raditi u inostranstvu? Njemačka, Austrija i Švicarska traže ugostiteljske radnike, pomoćne konobare i kuhare. Uslov je poznavanje njemačkog jezika min B1 nivo. Kod nas možete učiti NJEMAČKI ZA UGOSTITELJE. 2 Modula, 2 mjeseca, 40 časova, 195KM+PDV. Broj polaznika je ograničen. Grupe od 6-8 polaznika. Ovaj kurs je pravi izbor za Vas!!

Ovaj specijalistički program namijenjen je svima koji rade ili bi željeli raditi u inostranstvu, oblast turizam i ugostiteljstvo. Program je vrlo pregledan, obuhvaća sve važne komunikacijske situacije i uz niz praktičnih vježbi omogućuje Vam da se u kratkom periodu pripremite za rad s osobama njemačkog govornog područja, te sa njemačkim gostima i turistima u BiH, uz upoznavanje i uvježbavanje riječi i rečenica koje se koriste u hotelima, restoranima, turističkim agencijama ili nekim drugim ugostiteljsko-turističkim objektima. Kurs sadrži 2 modula od po 20 školskih časova u trajanju od 2 mjeseca, a cijena ZA OBA MODULA je 195KM+PDV za oba modula. Kalkulacija cijene je bazirana na grupi od min 6 do max 8 polaznika.


Pročitaj više...
 
<< Početak < Pregled 1 2 3 Sljedeći > Kraj >>

Stranica 1 od 3
178000