English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

Poslovni seminari
Pametno upošljavanje
Subota, 03 Juni 2017 17:29

Pametno upošljavanje

Imate poteškoća pri upošljavanju radnika. Često mijenjate osoblje. Imate dodatne troškove zbog naprasnog napuštanja radnih i ugovornih obaveza. Pametno upošljavanje - Bihejvioralne i tehnike koje se baziraju na učinkovitost je pravi seminar za Vas. Uštedite vrijeme i novac!

Ova radionica koja je planirana da traje 2 dana fokusira se na pripremu prije intervjua, analiziranje pitanja, postavljanje pitanja na osnovu kojih ćemo dobiti konkretne primjere i strategije koje ćemo koristiti u toku ovog procesa. Seminar je fokusiran na pripreme pred intervju, razvoj pitanja i njihovu važnost, tehnike intervjuisanja kojima dobijate određene, na ponašanju zasnovane primjere minulog rada, i strategije koje slijede ovom procesu. Ovaj workshop ide čak i dalje do postupka kojim u 12 koraka možete zaposliti vrhunske stručnjake.Pročitaj više...
 
Marketing i prodaja
Subota, 03 Juni 2017 17:29


Marketing i prodaja

Želite otkriti tajne marketinga? Kako napraviti marketing plan ili organizovati marketinšku kampanju? Kako kreirati budžet, koristiti vrijeme, a ne novac, efektivno pasirati svoju kompaniju na tržištu?


Mali marketinški budžet ne znači da ne možete postići svoje poslovne ciljeve – samo morate biti kreativniji u Vašem marketinškom pristupu.  Ovaj jednodnevni workshop će Vam pokazati kako da se maksimalno istaknete po najmanjoj cijeni.  Naučite efektivne, ekonomične, i besplatne strategije za popravljanje prodaje, razvijte imidž Vaše kompanije.
Pročitaj više...
 
Osnove nadgledanja drugih - Supervizija
Subota, 03 Juni 2017 17:28

Osnove nadgledanja drugih - Supervizija

 Postali ste šef odjela? Dobili ste nove i nepoznate zadatke? Kako formirati tim, kako doći do cilja, kako komunicirati sa Vašim osobljem i kako izaći na kraj sa "teškim" kolegama? Ne brinite! Na pravom ste putu, jer ovaj seminar će Vam dati odgovore na sva pitanja.


Ova dvodnevna radionica dizajnirana je da vam pomogne da savladate mnoge probleme na koje kako supervizor možete naići u toku prve sedmice rada, bilo da ste vođa tima, menadžer projekta ili koordinator nastavne jedinice. Sučavanje sa mnogim problemima na koje novi supervizor može naići nije lako ali vas ne treba obeshrabriti.


Pročitaj više...
 
Komunikativne strategije
Subota, 03 Juni 2017 16:47

Komunikativne strategije

Želite unaprijediti komunikaciju sa drugim ljudima? Ne snalazite se sa ljudima teškog karaktera? Ovaj seminar će Vam pomoći da uspješno savladate teškoće te unaprijedite Vaše vještine komunikacije.


Ova dvodnevna radionica je dizajnirana kako bi vam pomogla u unapređenju vaše interakcije sa ostalim ljudima na radnom mjestu ili u vašem domu.Ova radionica pruža učesnicima priliku da poboljšaju vještine komunikacije kao što su slušanje, postavljanje pitanja i svjesnosti neverbalnih poruka. Također, ova radionica može pomoći učesnicima koji se trude pronaći sredinu između agresivnosti i pasivnosti, te ukazati kako da se nose sa taktikama manipulacije ljudi teškog karaktera. Učesnici također uče više o šest elemenata komunikacije s drugima koji nam omogućuju da otkrijemo odgovarajuće informacije o nama samima, i kako voditi više računa o našem profesionalnom imidžu. 

Pročitaj više...
 
Pametnija prodaja
Subota, 03 Juni 2017 10:51

Pametna prodaja

Želite upoznati razloge zašto ste u prodaji? Imate problem pri pronalaženju novih klijenta ili održavanju kontakata, definisanja ciljeva? Želite se bolje organizirati, ovaj seminar će Vam pomoći da prevaziđete probleme koji Vas muče te da učinkovitije realizirate Vaše prodajne ciljeve. 


Nije tajna da se prodaja promjenila tokom prošlih godina. Svi teže radimo, imamo više odgovornosti. Prodaja pod pritiskom više nije učinkovita.  Klijenti žele biti uključeni. Žele biti prepoznati i saslušani. Oni ne žele da ih zaboravite nakon prodaje. Dva ključna cilja ovog jednodnevnog seminara su da pomogne uposlenicima da se osjećaju ugodnije i vještije u prodaji te da im pomogne da prepoznaju i odgovore na neke od izazova rada sa klijentima. Trajanje jedan dan. Kolika je cijena kotizacije? Cijena kotizacije iznosi 150KM + PDV. Minimum 8 polaznika.

Pročitaj više...
 


178001