English (United Kingdom)

Naš i Vaš cilj je aktivna komunikacija!

Administrativne obuke
Obuka za poslovne sekretarice
Petak, 22 Septembar 2017 00:00

Moderna sekretarica/ Voditelj ureda, 4 modula, 1M=30 časova, 4-8 polaznika, 295KM+PDV/1M 

Nova radna mjesta za poslovnog sekretara otvaraju se svakodnevno. Ovaj kurs je dobra prilika za uspješnu karijeru u jakoj firmi ili kompaniji


Prvi utisak koji jedna firma ostavi na svoje klijente i poslovne saradnike može biti presudan za njeno uspješno poslovanje. Zato, pozicija poslovnog sekretara, kao prvog lica kompanije, iz dana u dan sve više dobiva na značaju, a nova radna mjesta otvaraju se stalno – posao poslovnog sekretara zauzima ubjedljivo 1. mjesto na listi najtraženijih poslova u oblasti administracije. Posao poslovnog sekretara je zanimljiv, izazovan i zahtjeva poznavanje posebnih metoda poslovanja. Zato ako ste ambiciozni, spremni da postanete vrijedan resurs svake firme, organizator posla i desna ruka upravljačkog kadra, svim potrebnim vještinama i praktičnim znanjima možete ovladati na obuci za poslovnog sekretaraCijena po modulu iznosi 295KM+PDV, za min 4-8 polaznika u grupi, te za 30 školskih časova od po 45' -  cca 4 sedmice. Cijena (polu) individualne nastave iznosi 35KM+PDV po jednom školskom času od 45' i dijeli se međusobno sa brojem polaznika 1-3.  INTEGRACIJA SA DRUGIM KURSEVIMA/MODULIMA: Engleski za sekretarice, Osnove racunovodstva, Kompjuterska daktilografija. Mogucnost kombiniranja modula. 

Pročitaj više...
 
Kurs - Kompjuterska daktilografija
Petak, 15 Septembar 2017 00:00

Kompjuterska daktilografija, intenzivni 1-sedmični i (polu)intenzivni više sedmični, 20 i 30 časova, 6-8 polaznika,  245KM ili 295KM + PDV

Ulažite u Vaše profesionalno znanje! Daktilograf je potreban svakoj kompaniji, jer je njegovo znanje sveobuhvatno.

Daktilograf je potreban svakoj kompaniji, jer je njegovo znanje sveobhvatno, a brzina zapisanih informacija brza i precizna. Od kvalitetno i profesionalno obučenog radnika ovog profila očekuju se razne vještine i sposobnosti. Daktilograf mora da ima osnovno znanje rada na računaru – word, exel, internet, kako bi u svakom momentu mogao na pravi način da se informiše i zabilježi sve što je neophodno. Zatim, potrebno je poznavanje bar jednog stranog jezika, ako je moguće engleskog, kako bi se po potrebi klijenata mogao kvalitetno i na pravi način sporazumjeti. Kurs ima za cilj da polaznici ovladaju tehnikom desetoprstnog kucanja te tehnikama poslovne komunikacije. INTEGRACIJA SA DRUGIM KURSEVIMA/ MODULIMA: Engleski za sekretarice, Sekretrsko/Tajničko poslovanje. USLOV: Vlastiti laptop. Osnove rada na racunaru MS Office i sl.
 
Pročitaj više...
 
Engleski i Njemački za poslovne sekretare-ice
Nedjelja, 22 Januar 2017 17:37

Engleski i Njemački za poslovne sekretarice i sekretare 3x24 časova

Poslovna sekretarica je izuzetno važna ličnost svakog preduzeća jer ugled preduzeća ovisi i od uspješne sekretarice, a naročito kada preduzeće posluje sa ino-partnerima gdje do izražaja mora doći dobro poznavanje stručnog engleskog jezika kao međunarodnog poslovnog jezika tj. znanje Engleskog jezika za sekretarice. U tom svijetlu naš EC Interlingua je pripremio kurs za polaznike koji već obavljaju ili namjeravaju raditi taj posao, ali i za one koji bi željeli da prošire svoja znanja. Ovaj kurs se perfektno uklapa sa ostalim kursevima iz programom obuke za sekretarice, kao što su Sekretarsko/Tajničko poslovanje i Kompjuterskom daktilografijom i može se svesti u jedan od modula cjelokupnog programa obuke za poslovnu sekretaricu odn sekretara. Kurs sadrži 3 modula od po 24 školskih časova i traje maksimalno 2 mjeseca. Cijena po modulu je 195KM+PDV ili u paketu 450KM+PDV. Minimalni preduslov je znanje općeg engleskog jezika na nivou A2 CEFR-a. Prije početka ovog kursa potrebno je uraditi ukazno testiranje iz engleskog jezika. INTEGRACIJA SA DRUGIM KURSEVIMA/MODULIMA: Sekretarsko/Tajničko poslovanje, Kompjuterska daktilografija. 


Pročitaj više...
 
Kurs - Obuka za upravnog referenta
Ponedjaljak, 20 Juni 2016 00:32

Kurs - Obuka za upravnog referenta, 6-8 polaznika, 

Želite raditi u advokatskim uredima, tijelima državne uprave, javnim institucijama, sudovima, općinskim, gradskim ili kantonalnim službama, političkim partijama,...!?

Upravni referent može se zaposliti u kantonalnim/ županijskim, općinskim i gradskim organima uprave (opća uprava, policija, carina, financije), pravosuđu, u svim javnim ustanovama društvenih djelatnosti (znanosti, obrazovanja i kulture), socijalnog osiguranja, socijalne skrbi (Centar za socijalni rad), zapošljavanja (Zavod za zapošljavanje), osiguravajućim društvima uz obavljanje radnji u upravnom postupku do donošenja rješenja i izrada pojedinačnih akata u upravnom postupku, pisanja poziva, zapisnika, vođenja evidencije o uredskom poslovanju, primanje i rješavanje pošte, rad u sudovima i drugim pravosudnim organima. Cijena po modulu iznosi 395KM+PDV, a za 30 školskih časova - cca 2 MJESECA. INTEGRACIJA SA DRUGIM KURSEVIMA/MODULIMA: Engleski za sekretarice. Kompjuterska daktilografija, Osnovi knjigovodstva, Poslovna tajnica. Cijena individualne nastave iznosi 35KM+PDV po jednom školskom času od 45'. 

30 časova, 395KM+PDV/Modul

Pročitaj više...
 
Kursevi knjigovodstva
Utorak, 15 Septembar 2015 18:41

Osnovni kursevi knjigovodstva, 20 časova, 6-8 polaznika, 295KM+PDV


“Kako ću znati šta duguje, a šta potražuje?” Šta je KIF, a šta KUF!? Obuka za posao knjigovođe

U samom vrhu zanimanja koja se traže u našoj zemlji se nalazi i posao knjigovođe, tako da je ovo odličan izbor za sve one kandidate koji su u potrazi za novim poslom. Ono što je najvažnije, po završetku početnog kursa i obuke za knjigovodstvo, polaznici će steći sva znanja koja su im potrebna da bi mogla samostalno da obavljaju posao knjigovođe, makar na osnovnom nivou, jer će se upoznati sa svim onim poslovima koje svaki knjigovođa inače obavlja.


6 razloga da se opredjelite za kurs knjigovodstva i posao knjigovođe

Pročitaj više...
 


178000