Blog

Two businesspeople sitting indoors with coffee laptop and folder

INDIVIDUALNI ČASOVI – ONE TO ONE

One to one – Ako želite EFIKASNO I BRZO učiti strani jezik  onda su  individualni casovi pravi izbor za vas. Ako ste prezaposleni,  nemate puno vremena i često ste na službenim putovanjima naš fleksibilni program, skrojen prema vašim potrebama, će u potpunosti odgovarati vašim zahtjevima.

Dopunite ili proširite svoje znanje, govorne vještine, poslovnu korespondenciju, naučite prezentirati, pregovarati ili voditi sastanke na nekom od stranih jezika. Intenzitet nastave je prilagođen vašim mogućnostima i  potrebama.

Bićete prezadovoljni rapidnim napretkom te programom koji će obuhvatiti sve vještine i sve to sa vrhunski obrazovanim i prema međunarodnim standardima obučenim predavačima, a onda je to pravi izbor za vas.


TERMINI

Fleksibilni termini!!

Zajedno sa vama pravimo raspored u fleksibilnim terminima u prijepodnevnim ili poslijepodnevnim satima.  Interlingua organizuje individualne časove za sve one polaznike koji  imaju jako puno obaveza na radnom mjestu ili često putuju.


Analiza potreba i ulazno testiranje

Naš centar vrši analizu potreba naših klijenata i prilagođava plan rada i učenja prema stvarnim potrebama istih s ciljem da se vrlo brzo usvoji znanje stranog jezika i unaprijede vještine komuniciranja, pismena ili usmena kompetencija. Ulaznim testom se utvrđuje tačan nivo znanja polaznika, gramatike, vokabulara te vještina čitanja, pisanja, slušanja i govora, te se shodno rezultatima raspoređuje u odgovarajući nivo.


Mjesto izučavanja, izbor programa

Polaznici imaju mogućnost da uče strani jezik u našem Centru ili u poslovnim prostorijama matične firme. Privatni časovi se organizuje za sve strane jezike, uključujući i bosanski za strance, kao i za sve programe naše škole(opće, poslovne i profesionalne kurseve stranih jezika, komunikacijske vještine kao što su npr. prezentacije, uspješno vođenje sastanaka, uspješno pregovaranja, vođenje telefonskih razgovora, poslovna korespondencija, neformalni razgovori, priprema za ispite IELTS, TOEFL, CPE, CAE, FCE  i sl.).


Dinamika

Dinamika nastave može biti ekstenzivna 1x sedmično po 3 časa  dnevno, pol intenzivna 2-3x sedmično po 2-3 časa dnevno, a treći dolazak je svaki drugi petak, te intenzivni 4-5x sedmično po 2-4 časa dnevno. Minimalno dva (2) časa(45 ili 60 minuta) se održavaju u jednom terminu dnevno. Nastava se može otkazati ili odgoditi za drugi termin uz najavu najmanje 24+ sata unaprijed bez zaračunavanja. U slučaju odgode termina  12h-23 sata prije nastave zaračunava se 50%, a manje od 12 sati prije nastave zaračunava se 100% vrijednosti uplaćenih odgođenih časova.


UPIS

Možete se upisati svakog dana, sedmice ili mjeseca u toku jedne godine. 


CIJENA

Cijena ovisno o paketu, dinamici i danima u sedmici, 20-50 časova iznosi min 25- max 35KM+PDV

Ostavi komentar